---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Györffy Foto.se | Fine art printstudio | Premium | Moderskeppet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redigera med Color Lookup Tables i Photoshop

Color Lookup Tables i Photoshop är riktigt kul att jobba med. Mycket kreativt och det finns grymt stora möjligheter att skapa en unik och cool look när du redigerar.

i dagens avsnitt tittar jag närmare på hur color lookup tables fungerar och hur du använder dem. I nästa avsnitt ska jag visa hur du kan ta det ett steg längre och återanvända en look som du gillar. Missa inte det!

Som jag nämner i videon så får alla som prenumererar möjlighet att ladda ner källfiler. Är du prenumerant får du länken till bilden i ett mail.

Ladda gärna ner bilden och redigera den efter vad du tycker blir bra. Ladda sedan upp den på Györffy Foto Forum eller på Fotosidan så vi alla kan se hur den ser ut.

Att arbeta med color lookup tables ger grymt många möjligheter och enda sättet att hitta något man gillar är att testa, leka och utforska. Gör det och till slut hittar du ett arbetssätt som du gillar och som fungerar för just dig.

Inlagt 2017-05-14 20:35 | Läst 7756 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver