Det är uppåt väggarna

I mitt förra blogginlägg beklagade jag mig över hur lätt det är att få inkassokrav om man missar en e-postfaktura från Fotosidan. Tänker inte lägga energi på att stånga huvudet i väggen, lär inte komma någonstans med det. Bara att betala och vara missnöjd. Framförde mitt missnöje till Fotosidan och har fått snabbt svar. De förstår och bifogar följande länk:
https://www.breakit.se/artikel/19954/klarnas-slapper-nollmission-ska-publicera-klagomal-pa-sin-sajt Trotts deras nollmission kommer jag att undvika Klarna så långt det är möjligt. 

Får även info om att det går att betala via Paypal och kortbetalning. Det får bli kortbetalning för mig nästa gång.

Nu ska jag inte tycka och tänka så mycket mer, utan ägna mer åt något roligare. Fotografering och bildredigering.

Allt för den här gången, tack för titten.

Inlagt 2019-05-14 15:01 | Läst 268 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Man skall inte bli arg - då blir man bara förbannad... :-D
Svar från Jan Jältorp   2019-05-15 07:24
Ja så är det, eller i värsta fall blir man förbannat arg :-D
Livet går vidare, intressant bild, spännande fasad.
😁
Svar från Jan Jältorp   2019-05-15 07:31
Ja tur är det, tänk om livet stannade upp för lilla minsta :-) Jag kan inte låta bli att undra vad en psykoterapeut skulle säga om de granskade en del av mina bilder. Kanske skulle hen lägga huvudet på sned och säga: "intressant bild" :-D Bilden på spannmålsmagasinet är rejält manipulerad för att få den som jag ville.
/Janne
Håller med Hans-Åke - spännande bild på husväggen!
Svar från Jan Jältorp   2019-05-15 07:33
Tack, instämmer. Väggar är spännande och intressanta. Har blivit många bilder på fasader och väggar genom åren.
/Janne