Fotofika i Eskilstuna

Det var längesedan jag rapporterade från fotofika på Café Turbinen, Eskilstuna stadsmuseum. Vanligtvis så träffas vi första torsdagen en gång i månaden men vi träffades ikväll istället på grund av att Eskilstuna stadsmuseum är stängt på kvällen på skärtorsdagen.

 


Det var filmvisning på Café turbinen där vi vanligtvis håller till så det blev långbord i ångmaskinshallen istället. Väldigt roligt att det även denna gång kom så mycket folk, drygt 20 personer.

 


Ulf började med att ett litet föredrag om gyllene snittet. Sedan visade flera deltagare sina bilder och berättade om dem, väldigt intressant och givande.

 


Efter en timme var det dags att sträcka på benen och fortsatt fotosnack på stående fot.

 


Det blev även en liten spontan utställning då en av deltagarna tagit med sig sina bilder och placerade ut dem på ett par bänkar.

 


Bildserier som skapade en liten berättelse, väldigt imponerande och inspirerande. Analogt dessutom, men numera fotograferar fotografen digitalt.

Det blev en mycket trevlig kväll i en lite annorlunda miljö, tack, till alla deltagare.
/Janne

Inlagt 2012-03-29 21:52 | Läst 2728 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Oj, det måste ha varit rekord med så många deltagare! Tyvärr kunde jag inte själv komma men skrev igår (när jag fått mailet från dig) på fotoklubbens facebooksida så det kanske bidrog till att det blev några fler än vanligt...
Svar från Jan Jältorp   2012-03-30 09:58
Hej Sirpa! Jättekul med så många deltagare, det var ganska många gången innan med. Tack för att du nämnde det på FB, jag finns ju inte - där:-)
/Janne