Motiv i vardagen

Passerar ofta här när jag tar en promenad åt det hållet. Strömstigen i Eskilstuna alldeles intill där jag bor så jag är väl bekant med motivet. Under många år har jag bara betraktat, utan att ta en bild just här, har helt enkelt inte sett något i motivet som gör det intressant. Har en period nu då jag gärna tar motljusbilder där solen strålar in i optiken eller speglar sig som i den här bilden. Kamera och objektiv jag använder nu lockar mig att ta de här bilderna då jag tycker att utrustningen  hanterar motljus bra.  Så det blir mycket motljusbilder, ett sätt att försöka se en bild i motiv som jag tidigare inte såg.

Allt för den här gången, tack för titten!

Inlagt 2018-05-12 14:24 | Läst 557 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Med motljus lever bilderna nästan alltid, precis som din bild här, snyggt!/ Björn T
Svar från Jan Jältorp   2018-05-13 10:01
Ja det blir oftast lite mer liv i bilderna om man lyckas, tack Björn.
/Janne