Springpride Eskilstuna 2019

Tog en sväng på stan med kamera och tittade lite på Springpride. 13 året nu. Hade inte räknat med att få några bilder med mig hem, brukar bli så. Det blir mest en färgsprakande röra och det kanske kan behövas efter mina senaste bloggar. Mest nöjd är jag med de tre bilderna på damerna som utstrålar såväl vänskap, kärlek och glädje. Av de tre bilder gillar jag den med sämst teknisk kvalite, oskarp och brusig. Det var väldigt mörkt på fiket i hörnet där de satt, ställde snabbt om iso till 2000 och på med bildstabilisator och lång slutartid. Glad att jag hann fånga deras fikastund. Extra glad över att en detalj i inredning hjälpte till att höja bilden. Ser ni vilken detalj jag syftar på?

Allt för den här gången, tack för titten

Inlagt 2019-05-19 09:01 | Läst 184 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fina mustiga färgbilder här! Näe, jag ser inte vilken detalj du menar.. hmm..
Hälsn!
Svar från Jan Jältorp   2019-05-20 09:24
Skylten i bakgrunden med texten: "A true love story never ends"
/Janne
ehrsa   2019-05-20 11:00
Så klart.. fattade nog inte 'där och då' när jag läste.. :-)
Hälsn!
Många fina välgjorda bilder, snyggt o sevärt! Med vänlig hälsning, LO
Svar från Jan Jältorp   2019-05-20 09:26
Tack, mycket färg blev det. Lite mer än vad som är brukligt från mig. Men man behöver färg också.
/Janne