Tankar och funderingar fångade genom diverse objektiv...

Det började så vackert med dimma denna morgonen...

När jag kom fram så va det fortfarande mörkt, med raska steg tog jag mig ut till samma ställe som förra gången, förflyttade mig lite längre fram denna gången så jag kunde nå hela den lilla udden men samtidigt inte förlora sikten åt andra hållet man vet ju aldrig med de där fåglarna hur de tänker ;)

Nåväl detta inlägget kommer bli mest bilder då det inte blev några "super" bilder men de ska visa vilken mångfald jag fick ta del av denna morgonen (räven kom inte med på bild, inte Råbocken, havsörnen eller tranorna)

... det började med att de höll sig på avstånd, och det gav en naturlig inramning i bilden.

... sen kom någon fram och började vanka fram och tillbaka...

... sen kom de riktigt nära och skakade på huvudet åt mig... troligtvis ;)

... tittade mig djupt in i ögonen och sa... piiiiip piiiiiiiiiip och drog vidare....

... avståndet blev långt igen... grrrr... men det va spännande ändå och ligga där och titta... för snett bakom mig gick 9 Enkelbeckasiner och mumsade i vattenkanten.... 

.... sen blev det ett jäkla liv i luften... Tofsvipor på ingång... de ramlade ner på så där behagligt avstäng ... och blev stående... men de fick sällskap av en Grönbena och ett gäng Kärrsnäppor...

... fick ännu ett nära inpå besök....en Mindre Strandpipare underhöll mig med sig roliga sätt att leta mat.... skaka med ena benen på marken och se om det kommer fram något :)

... äntligen lite närmare... men nu va solen inte så snäll längre....

... ahhhhh äntligen!! beckasinerna som vandrat runt baom mig hela morgonen hade nu kommit fram så jag kom åt dem med kameran.....

.... å där kom en av Svartsnäpporna fram bakom gräset också....

.... det va mycket vandrande fram och tillbaka denna morgonen... och oftast av samma fåglar.... men trevligt tidsfördriv ....

... avslutar denna morgonen med en "nödig" bild....

Tack för mig!

Inlagt 2014-08-13 11:30 | Läst 3106 ggr. | Permalink
Du har en fantastisk plats att följa fågellivet på. Tycker det är superbilder uppifrån och ner. Den som ruskar på huvudet är riktigt kul Roligt också att se storlekskillnaden på vadarna. Det är bara att gratulera.
Sten
Helt underbart både text och bild :)
Inga superbilder? Hur tänker du nu? =) Dom är ju alldeles otroligt vackra och det är superbilder uppifrån och hela vägen ner! =)
Ha det så gott!
Ännu en lyckad morgon,häftig plats.Svartsnäppan är ju bara så vacker,roligt nu med alla fåglar som börjat röra på sig det kan dimpa ner vad som helst nu det har vi bildbevis på här,snäppor,brushanar,benor,vipor.Bara att grattulera till ännu en fin serie bilder på vadarna.
Mvh Anders
Nog tycker jag att flertalet av bilderna är toppenbilder! Trevligt att få ta del av dina morgnar! MVH Yvonne
Vilket nöje att få se alla de fina vadarna som jag har så svårt att hitta ett lämpligt ställe att spana på. Verkligen fina bilder.
Hälsningar Lena
Som en beroendeframkallande serie,
lika underbara bilder denna gång med ju. =)

//J
Fantastiskt fina bilder! En fröjd för ögat att få följa med på morgonäventyren...
Ha det bra!
Tycker det vart trevliga bilder denna morgon. Favoriten blev beckasinerna med den gröna förgrunden (inramningen). Tjusigt!
Fin knorr på flera av bilderna, extra fina är den som skakar på huvudet och den nödige!!
Superläckert i mina ögon! Bra jobbat!
/Niklas
Perfekt morgon kan man kalla det =)
Underbara bilder bro =)
// Anders.

Skriver om

free counters