© jens christian

Tankar och funderingar fångade genom diverse objektiv...

Morgonstund...

Vaknade så där lagom tidigt... tittade ut och solen började precis gå upp... underbart... frosten hade lagt sig... hmmm... fan har jag inte bytt till vinterdäck än va min första tanke... nåja.... kör man bara sakta så ska det väl gå :) målet var Bockeboda.. väl på plats va det tyst och stilla.... detta blir en underbar morgon ... precis satt mig tillrätta och nötskrikorna började sin inflygning... men de skrämdes av att en skåpbil kom farande på grusvägen... jag kände igen den... jägmästaren själv... han steg ur bilden och viskade så där som man gör i skogen... – det ska va jakt här om 30 minuter... jag gjorde tummen upp och packade ihop mig och vandrade tillbaka till bilen... ville liksom inte sitta där som en lövhög när skotten börjar vina...

Det fick bli en visit till Lillö... där va det full fart på småfåglarna.... en mindre hackspett fångade mitt intresse men den ville inte stanna kvar tillräckligt länge för att jag skulle få en bra bild... synd... långt ut på fältet såg jag en räv komma lunkandes... härligt tänkte jag... säkert en av vårens valpar :) då finns det hopp om nya möten :) jag stod och tittade på honom genom kikaren en stund... inte lönt att försöka smyga mig på honom... dagen va räddad på något sätt.

Jag vandrade mest omkring.... och bara njöt av denna morgon.... 

... en kär liten Blåmes jobbade hårt i morgonsolen ....

... å en stämningsbild....

... ett gammal ställe som jag kollade in... sist va där uppgrävt av vildsvin... idag va där nog bara en som hade bökat runt lite.... ett ställe som jag lär återkomma till... många olika miljöer på samma ställe :)

Nåväl.... nu är det dags att knyta sig.... lär väl få rulla sakta till jobbet i morgon ... -1 står tempen på... och fortfarande sommardäck! ;)

Postat 2010-11-07 23:01 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Industri plåtning...

Jag är svag för industriplåtning, mycket detaljer, tung miljö, det slamrar och det bankar... lite skitigt men det är ju det som gör det lite xtra kul!

... svetsning blir häftigt både i sv/v och i färg...

... annorlunda miljöer och svetsning...

koncentration och millimeter passning ....

..... kontraster....

.... mycket svetsning blev det...

... tuuungt! och mycket ljud :)

Postat 2010-05-07 12:03 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Svartvit glöd?!

Roade mig lite så här innan läggdags... 

 

.. blev ganska häftigt :)

 

Postat 2010-02-03 00:39 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Calle kungen av Kristianstad!

Via Nöjesmagazinet (nojesmagazinet.se) .. till konserthuset i Kristianstad.

Vi får verkligen hoppas att Calle kommer tillbaka... sicken konsert... sicket gung... killen kan verkligen sin sak! Grym skulle jag vilja kalla honom :) Stones ådran bultar nät man hör honom! ursäkta dem... Calle and the undervallys.... man vill helt klart se dem spela i tivoliparken en sommarkväll.

Calle tar rocken till Kristianstad!

... han bjöd på en härlig konsert... 

.... en Kristianstadspåg som tog rocken till vardagsrummen via Idol...

... och han gjorde det riktigt bra!

.... detta får bli årets första höjdpunkt :)

Postat 2010-01-30 03:44 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Brandmästare

Under ett par veckors tid har jag och en kollega jobbat med att göra Kristianstads brandmannakalender för 2010, bilderna är klara, nu inväntar vi bara att se provtrycket.

Brandkåren är en himla spännande arbetsplats, vi sitter redan och planerar nästa års kalender :) det finns ju så otroligt mycket man kan göra.

I jobbet så skulle vi även plåta varje brandmans porträtt, vissa har ju det där extra, porträtten är i halvfigurs storlek, här presenterar jag en hårt beskuren bild... visst känns det som han är en man för sitt jobb :)

 

Postat 2009-11-05 12:51 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
1 2 Nästa 

Skriver om

free counters