© jens christian

Tankar och funderingar fångade genom diverse objektiv...

Jag plåtade Mötley Crue och fick själv en bild :)

Jag har ju helt missat att visa en bild man blir lite extra glad att ha.... jag fick ett uppdrag att plåta några vinnare av att träffa Mötley crue på Sweden rock festival... det skulle va i ett tält från början... men ändrades till utomhus... mot en svart bakgrund.... bakgrunden va inte så hög... tyvärr... och det blev mörkare å mörkare... och snabbt skulle det gå... utan strul ... ingen press alls.... ingen alls... men va fan tänkte jag... kan bara göra det bästa av situationen... snabbt å enkelt :)

.... första gruppen på plats... jepp allt funkade....

... andra gruppen.... jajamen... här oxå...

... tredje gruppen... så ja... detta funkar ju fint...

... fjärde gruppen... och sista planerade ... och en lättande suck över att allt funkade så bra det kunde :)

... bonusbild till eventansvarige på EMI Sverige...

och sist men inte minst!!

.... bilden jag ville ha från början va att någon tog bild av min när jag plåtade de olika grupperna, men lite kommunikations/språk förvirring slutade med att MC ansvarige sa... OK... " - ofcourse the photographer can get a picture too"... jag sa till killen från EMI... bara titta och tryck! allt är klart!! ... lite handskakning med killarna i bandet så ställer vi oss tillrätta igen... ser då att min monopod är något för hög för killen från EMI.... bara hoppas att det blir bra ändå :) men det funkade ju hur bra som helst .... lite coolt är det faktiskt ;)

Tack för inatt ....

Postat 2012-10-02 01:38 | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Att fånga en ängel....

Temat för årets julskylt på frisörsalongen Hårtåtten i Hässleholm (min sambos salong).... var "Ängel som spelar harpa i ett vinterlandskap"... jag fick i uppdrag att göra en harpa?!?!?!... varför valde jag syslöjd i skolan va min första tanke.... men ivrigt började jag googla och leta efter en harpa jag kunde avbilda.... sen ner i snickaboa ;) och såga... fila... måla och stränga ;) och visst fick jag ihop det till slut... ganska bra enligt mig själv , jag klappade mig nöjt på axlen ...

Vi fixade och trixade i skylten med kuddar paket och fuskpäls... flickorna på salongen fixade ängeln... stormen som SMHI hade lovat hade börjat ta fart utanför... och det va väääldigt glest med folk ute ;) klass 3 varning å allt.... men när klockan blev 15 som täckte vi av fönstret och en vacker ängel kunde sprida glädje i regnstormen.... jag försökte fånga henne genmom glaset och genom "tyllet" ovanifrån....

Säg mig... visst fångade jag en ängel på bild!

.... ur en högtalare spred sig harpa musiken vackert....

... hon va lite hårdhänt med strängarna ;)

.... genom "tyllet" blev det lite extra ängla-likt...

.... hon hade även tid för lite eftertanke där hon satt och spred glädje ...

... besökarna fångade henne genom sina telefoner....

Postat 2011-11-29 23:47 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Danskarna vann vm på alla sätt utom medaljen...

Jag mötte ... eller ska jag säga han ville jag skulle ta en bild... en riktigt bra bild... och jag gillar hans kaxighet... och de härskade verkligen på arenornas läktare!

... bilden blev tagen men inte alla inställningar på rätt sätt... men den blev helt ok :)

Postat 2011-02-02 21:50 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Skriver om

free counters