Horisonten

Sprang bokstavligt talat genom skogen en eftermiddag/kväll med det tunga Manfrotto stativet i ena handen och kameran i den andra. Solen höll på att gå ner, jag såg hur solens strimmor emellan träden sakta började försvinna. och det var en bra bit ut till sjön där jag kunde se solnedgången. Men jag hade missbedömt tiden och verkligen hur fort solens sista tid på himlen var. Andfådd och trött i armarna som jag var, fortsatte jag nu när jag ändå hade tagit mig ut till skogen. Men jag missade själva solen när jag väl var ute vid vattnet och blickade ut mot horisonten. Nåväl lika bra att fotografera det ljus som fanns kvar när jag ändå tagit mig dit ut :)

Besviken tittade jag ut mot horisonten att jag missbedömt tiden så. Men Det var ju vackert ändå.

Tur att man hade med sig en ficklampa för roligt var det inte att gå helt själv dessa 3km tillbaka till bilen i en kolsvart skog klockan ca 19:15.....

Bild från helgen, skogspromenad varvat med lek :)

Har jag sagt att jag gillar hundar? ;)

Inlagt 2017-10-10 16:40 | Läst 2211 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Riktigt fint hundporträtt, och det gör inte så mycket att du missade solen, det är nästan finast när den inte syns sådär vid sjön.
Svar från Joakim88 2017-10-10 17:23
Tusen tack Stefan :)
Nä så kan det faktiskt vara absolut, det var bara det att jag kände att jag ville få något kort på den då den var alldeles orange :)

Mvh Jocke
Första bilden med rörelse i vassen är läcker!
Svar från Joakim88 2017-10-10 19:57
Tack Ragnar, tagen utan ND filter :)
Flera väldigt fina bilder här! Tur att du inte fick med solen, då måste du ju göra om det hela.. det ser vi fram emot!
Hälsn!
Svar från Joakim88 2017-10-11 07:17
Tack Jan :)
hehe ja det verkar så , kul isåfall :)

Hälsn Jocke
Jättefin naturserie från dig, precis som vanligt. Tycker också som Stefan, "solnedgångsbilder" blir alltid bättre efter solnedgången än före. Alla dom finstämda himmelsfärgerna kommer fram bara om solen inte slår ihjäl dom:/ Björn T
Svar från Joakim88 2017-10-11 07:20
Tack Björn :)
Det har du förmodligen rätt i ;)

Mvh Jocke
Det häftiga är ju att ofta kommer själva ljus-färgupplevelsen ganska långt efter att solen förvunnit. Jag har också upplevt hur det plötsligt blir väldigt mörkt när man ska ta sej tillbaka till bilen, dock var det inte 3 km. Vackra bilder, även hundporträttet gillas.
Hälsningar Lena
Svar från Joakim88 2017-10-11 10:56
Ja men så är det ju, Det var det att jag såg denna vackra orange färgade runda pricken och ville få den på bild över sjön men ack vad fort den gick ner... Men det var riktigt fint efteråt också :)
Då vet du ungefär hur det känns att gå in en kolsvart skog där minsta ljud blir en rysning ( iaf för mig hehe)
Tusen Tack Lena

Mvh Jocke