Common Buzzard & Red kite :)

Det undgår nog ingen att jag har blivit riktigt förtjust i rovfåglar sen om bilderna blir bra eller inte låter jag vara osagt. Ibland så blir jag riktigt nöjd med bilderna och ibland mindre nöjd. Att sitta i ett gömsle ( vet att många är emot gömslen) är fantastiskt på ett sätt då man kommer riktigt nära djur & fåglar på ett sätt som man annars bara kan drömma om eller? ;)

Fick ett fint möte med två ormvråkar som kivades om ett och samma träd. Blev riktigt nöjd med de bilderna trots att ormvråken längst upp till höger inte kom med fullt i linsen men vad gör det man kan ju se blicken den har :)

Och sen dessa röda glador, de måste vara Sveriges vackraste rovfåglar i mitt tycke, den vackra fjäderdräkten då den glänser mot solstrålarna är ju en fröjd att se på :)

Ni som bor i Skåne kan känna er lyckligt lottade i mitt tycke :)

Vädret var inte det bästa den dagen då jag satt i gömslet men fotona blev hyfsat bra tycker jag och sista bilden gillar jag för då tittade solen fram en liten liten kort stund :)

Inlagt 2020-02-14 17:02 | Läst 308 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Såna bilder är ju bra, jag menar första bilden! Hellre en hel Ormvråk än två halva.. 'Instickskråkan' är också bra lite längre ner..
Hälsn!
Svar från Joakim88 2020-02-14 19:18
Exakt! tackar Jan :)
Ja den blev faktiskt bra, men kunde vart bättre om jag "zoomat ut" hehe :)
Fina bilder, även om man bor i Skåne så är det sällan man kommer så nära gladan, oftast ser man den hängande över en åker 100m bort
Svar från Joakim88 2020-02-14 19:39
Tackar Peter :), exakt man gör ju inte det ;)

hade väldigt tur i somras eller om det var sommaren 18 då en glada flög över mig vid sjön där jag bor, aldrig sett en glada här förut så det var kul :)
Ditt namn matchar ditt intresse. :-)
- hawk
Svar från Joakim88 2020-02-14 21:25
Hehe ja folk säger det ;)

Tack Hawk :)
Som vanligt lite häftiga bilder med action, skoj! Hälsningar/ Björn
Svar från Joakim88 2020-02-14 23:29
Och Jag bugar och bockar Björn, tack så mycket :)