Is fotografering

Vintern har ju kommit hit för stunden nu när det har blivit officiellt vår så kom den hehe. Har vart ute vid sjön nu i två dagar efter jobbet och fått se/fotat det vackra på vår moder jord. Nämligen is former. Och ja du kan räkna med att både skor och kläder blev riktigt blöta. Man måste ju ligga ner på marken/berget ju för att få "rätt komposition" och eftersom vattnet är så högt här nu så är spångarna på vissa ställen under vattnet så hoppa gick ju inte. Jag fick "vada" över men det gick ju bra fick ju fina resultat tycker jag när vi väl var framme vid horisonten :)

På väg ut mot solnedgången, Alltså bild nr 1 egentligen ;)

Inlagt 2020-02-27 18:48 | Läst 2923 ggr. | Permalink

"Wow, riktigt bra Joakim! Du har förstått det här med att fota is just i motljus! Det kan bli hur vackert som helst! Bara fantasin sätter gränserna.. Det är den där lystern och blänket man vill åt.. 10 av 10 poäng.. Maja ser också ut att gilla det.. Hälsn!"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Wow, riktigt bra Joakim! Du har förstått det här med att fota is just i motljus! Det kan bli hur vackert som helst! Bara fantasin sätter gränserna.. Det är den där lystern och blänket man vill åt.. 10 av 10 poäng.. Maja ser också ut att gilla det..
Hälsn!
Svar från Joakim88 2020-02-27 19:29
Jag bugar och bockar Jan för en riktigt trevlig kommentar + 10poängaren hehe :) och exakt fotografera i motljus här blev ju riktigt bra faktiskt :)

Maja trivdes, hon åt en hel del is pinnar hehe tack igen :)
Vackert, fint ljus och värme i kylan :). Ser nästan utan som Maja flyger över spången, kallt att sätta ner tassen. Vi hade faktiskt en ishinna på de vattendränkta ängarna idag, annars kände det mer som en sommardag ute vid havet med helt vindstilla och sol, verkligen läckert och örn fick jag också fotograferat, du glömde din örn idag :)
Svar från Joakim88 2020-02-27 21:27
Tackar så mycket Peter :) Just idag så var det strålande väder, kallt men soligt och vindstilla, igår när vi var där så var det halvklart med mycket blåst och vågor som sköljde över bergen :)

Ja det gör det faktiskt hehe tufft :)
Pälsen på hennes ben hade frusit när vi var på väg tillbaka till bilen men hon klagar inte så vitt jag vet, hon kan hoppa i sjön oavsett årstid... Tokig flicka...

Då fick ni lite is då iaf innan sommaren kom :)

Så spännande denna havsörn ser jag mycket fram emot att få se :)
Och ja jag glömde min havsörn men till mitt försvar så var jag inte på det stället som den håller till på ;)
Se där, lite skön naturfoto också! Bild 7 blev favoriten!
Svar från Joakim88 2020-02-28 07:17
Man får ju passa på när naturen bjuder på detta ;)

Tackar Ragnar :)
Åh vad vackert <3 speciellt första och på Maja .
Även jag var ute å vandrade och tog lite isbilder vid bäckar å drag. Riktigt härligt med lite sol
Svar från Joakim88 2020-02-28 10:39
Tack så jättemycket Nini :))

Visst är det kul och skönt att vistas ute i solsken :)