Musikstudion som inte längre är ( Tråkigt nog)

En gång i tiden var musikstudion ett  litet stall där man hade två boxar med två hästar. Detta var för ett antal år sedan när Herr och fru Andersson fortfarande var gifta. Det var fru Andersson som hade hästarna som sitt största intresse. Men så en dag skilde dom sig. Fru Andersson flyttade till Göteborg där hon var uppvuxen och som hon trivdes i. Herr Andersson bodde kvar och träffade så småningom en ny dam, och roligt nog så hette hon också Andersson. Något år senare gifte de sig. ( Tidigare fru Andersson träffade också en man i Göteborg lite senare) Stallet revs invändigt och eftersom Herr Andersson gillar att spela både bas och el/akustisk gitarr samt att han har flera vänner som spelar olika instrument så blev det helt enkelt så att Stallet fick bli en musikstudio/rep lokal/ pub. Sagt och gjort i flera år spelade vännerna i Stallet och även hade roliga pub kvällar. De bildade bandet Jeba som senare byttes ut mot Coal Bottom Blues. De åkte på lite "små" turneringar till olika cafe' , restaurangen o.s.v. och spelade. Men tiden hann ikapp, en blev pappa för första gången, en annan hade inte lika mycket tid till att repa på vardagskvällarna, så tillslut fick dom inte ihop sina rep längre och lade ner ganska så fort. Tråkigt tycker jag då det alltid var lika roligt att knacka på dörren och kika in när de satt där och skrev texter, repade, stämde gitarrer o.s.v. 

Idag ska Musik studion byggas om igen, och denna gång till en gäststuga. Och det var precis igår som jag kom på iden till att gå in och fotografera musikstudion innan den rivs ner och förvandlas till ett "sommar" boende. Det kändes lite vemodigt/ledsamt att fotografera alla prylar som låg kors och tvärs lite här och var, när man har vart med från början och sett alltihop.

Här kommer en hel del bilder från nedlagda Coal Bottom Blues.

Stallet.

Det blev en hel del foton men jag har ändå tagit bort mer än hälften.

Mvh Joakim Öhrn

Inlagt 2017-08-11 22:27 | Läst 2633 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vad fint! Som nån slags tidsbubbla där tiden stannat.. Lite vemodigt också..
Hälsn!
Svar från Joakim88 2017-08-11 22:49
Tusen tack Jan :)
Ja det var exakt så det kändes när jag var där, och mycket riktigt vemodigt är ordet.
Mvh Jocke
Vilket mysigt ställe är min första reaktion. Så läser jag din text igen och tänker att det var ju ett stall först, det har också försvunnit och tack vare det "försvinnandet" kom den här fina replokalen till stånd, hade dom sparat stallet från början hade det inte blivit någon replokal.
Alltså väljer jag att tro att det blir ett mysigt gästrum också som dom får glädje av länge :-) Men jättefint att du fotade, det blev en väldigt vacker serie och du gör stort intryck med många inkännande detaljbilder, snyggt!/ Björn T
Svar från Joakim88 2017-08-11 23:12
Tack för din fina kommentar Björn det värmer :)
Ja det kommer nog allt att bli ett fint gästrum för sommargäster framöver :)

Mvh Jocke
Oj vilken nostalgitripp som backas upp av relevanta foton. Jag gillart.
Svar från Joakim88 2017-08-12 20:38
Tack Tommy vad roligt att höra :)

Mvh Jocke