Skogen, landet, sjön, Naturen :)

Som ni kanske har märkt ( ni som läser min blogg då och då) så har ni ju märkt att det är mycket bilder från skogen. Och det är egentligen där som jag trivs som bäst. Uppvuxen på landet med allt vad det innebär. Och så även denna lördagen fick tillbringas i skogen en sväng. Sambon ligger sjuk ( förkylning) så det var jag och Maja som fick bege oss ut på lite skogs äventyr :)

Morgon solen :)

Det bodde en del spindlar här.

Hösten gör sig påmind....

Samtidigt som solens strålar var riktigt varma...

Självutlösare är bra att ha :)

hehe svårt att få en hund att titta in i en kamera som står på en stock ;)


Idag fick det bli Fuji X-t10 samt 18-55mm som fick följa med, lätt och behagligt.

Inlagt 2017-09-02 18:41 | Läst 934 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Riktigt fina bilder. Den fjärde bilden är grymt bra. Tänker ibland på hur fåglar kan hitta något ätbart på marken, själv ser man ju inget. Men sådan här dagar ser man hur mycket spindelnät det finns i skogen tack vare ljuset och fukten.
Sten
Svar från Joakim88 2017-09-02 23:22
Tusen tack Sten :) nä det är sant, oftast så ser man ju bara mossa, kottar och massa pinnnar, jord men fågeln har nog ett skarpt tränat öga för det där.
Ja exakt ljuset gör väldigt mycket och det är alltid kul att exprimentera med olika vinklar med kameran i ljuset :)
Fina bilder, är själv en sån som trivs bäst i skogen med mina hundar! Har också tagit nån bild då jag ställt kameran på timer och mina hundar tyckte den var lite intressant när den stod på en stubbe och pep innan bilden togs så då tittade dom snällt in i kameran ;-)
Svar från Joakim88 2017-09-02 23:26
Tack Sirpa :) visst är det härligt att vistas i en sådan miljö. Haha vilken tur ;) , sådan tur hade inte jag riktigt men på några bilder tittade hon allt in. :)