Solnedgången vid Jarlehus

Nu har värmen kommit på riktigt och det var inte en dag försent. Jag och sambon har haft fullt upp med att plantera nyinköpta blommor denna eftermiddag i den härliga vår värmen. Men det blir inga fotografier på dessa utan istället på lite solnedgång som jag och en vän åkte ut och fotograferade på kvällen.

Fick testa vännens Panasonic Lumix GH5 och vilken kamera det var. Fullkomligt älskade att det är 2x crop, perfekt när man skall fota fåglar :) 

Å andra sidan gillar jag min Sony också som bevisar att i  denna sista bild så var Panasonicen kolsvart i motljuset men det gick att ljusa upp rejält i lightroom utan nämnvärt förlust/dålig bild. Bra dynamiskt omfång tror jag det kallas :)

Tack å hej

Inlagt 2018-04-20 22:41 | Läst 2274 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vackra bilder du har tagit här! Trean och fyran var extra fina!
Hälsn!
Svar från Joakim88 2018-04-20 23:34
Tack Jan det uppskattas :)