Fotografi i allmänhet och motor samt motorsport i synnerhet. Tips och tricks.

Vi hade i alla fall tur med vädret!

Som fulltidsarbetande yrkesfotograf så har jag en hel del saker som jag kan kontrollera och bestämma över, eller jag har åtminstone möjligheten att påverka vissa saker även om det ofta är korta puckar som råder på min arbetsplats.

Men det finns en grej som jag har haft lite svårigheter med att kontrollera, nämligen vädret. Därför är det extra roligt de gånger man blir erbjuden förhållanden som är top notch. :)

Det här var en sådan kväll, tiden blev knapp eftersom jag förutom den här duellen även gjorde en till likadan. När man erbjuds den här sortens finfina ljus vill man så klart maximera resultatet. När jag kröp ner under täcket den kvällen så var jag ändå nöjd med alltihop.

/Patrik

Inlagt 2016-01-17 21:44 | Läst 3618 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Snyggt det där, proffsigt helt enkelt!/ Björn T
Svar från Patrik Lindgren   2016-01-20 00:00
Tack och bock!

/Patrik
Var är det fotat?
Svar från Patrik Lindgren   2016-01-20 00:01
Det är några kilometer från en liten ort i Skåne som heter Kågeröd. Det finns några finfina vägar där i krokarna.

/Patrik
Det är kanske på sätt och vis tur att man inte rår över vädret. Det hade nog blivit tråkigt. Dåligt väder kan visa sig oväntat bildmässigt, men jag anat att du provat på alla väderslag vid det här laget.
Svar från Patrik Lindgren   2016-01-22 22:23
Jo så är det iofs, det är mest de där gångerna som det regnar småspik i sidled och är 18% grått ute som jag önskar att jag kunde ha möjlighet att påverka vädret. 😊
Jag har en i släkten som jobbar hos SMHI men inte hjälper det mig. 😉
Jag misstänker att vi båda har provat det mesta när det kommer till väderfrågan.
Själv är jag svag för en trevlig solnedgång eller soluppgång, men favoriten är nog när man får chansen att vara med om något slags väderomslag. Då kan det uppstå häftiga molnformationer och läckert ljus.