Någon bild. Någon tanke. Lite skrot.

Bilder är färskvara

Jag vabbar (vård av barn) idag och medan min dotter tittar på en Harry Potter-film så sätter jag mig vid datorn förstås.

Först surfar jag runt lite planlöst sen känner jag att det är dags för lite photoshoppande. Men vad ska jag redigera? Bilderna från senaste utflykten i söndags är redan använda och känns passé. Tar upp nån bild här och var ur mapparna, redigerar och kastar. Tänk att en bild man kände för kan bli så ointressant!

Ett projekt eller resa jag brann för och gav hyffsade bilder är idag gammalt och torftigt. Redigeringen blir slarvigare och engagemanget att visa för andra nästan obefintligt.dimma

Ibland tvingar jag mig att lägga upp en gammal bild som jag minns att jag gillade här på fotosidan eller nån annanstans. För alla andra är ju bilden ny och kanske finns det även någon som gillar den.Anarchy in Tokyo

Det mest slående när jag bläddrar bland gamla bilder är dock driften att ge sig ut på nya fotoäventyr. Jag måste producera! På gott och ont. Det är både en slags stress när jag är trött och en anledning att göra något. Så jag fortsätter väl planera fler mål då. 

Inlagt 2008-04-15 14:56 | Läst 3269 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
håller med dig, om man vill känna suget efter att fota så skall man absolut bläddra bland gamla bilder, spelar ingen roll om det är ens egna eller andras, man vill bara skapa mera!! fina bilder, speciellt den andra, vilken otroligt vacker bild:))
/E.T