Skrotbilder

Någon bild. Någon tanke. Lite skrot.

Hur ska jag visa bilderna?

En dag jag delvis ägnade åt att fundera över hur jag ska visa mina bilder på nätet.  Det är lång ifrån första gången jag grubblar över det och jag har testat massor av olika sajter och program.

Idag la jag upp ett testalbum på Jalbums relativt nya tjänst. Rätt trevligt alternativ men det kräver lite pyssel och jag är ju rätt slö så...

Det för mig lämpligaste alternativet är Vox som jag bildbloggar till från telefonen (Nokia n95). Det ger mig känslan av att vara impulsiv och kreativ även om bilderna ofta är skit. Men det är kul och det känns viktigt!

 Sen har jag ju Picasa som är suveränt då jag ska prångla ut bilder till vänner. Portfolion här på Fotosidan är snygg och elegant men lite för seriös för alla ändamål.

Nåja, jag letar väl vidare efter det ultimata bildcentrat. Jag har avfärdat många såsom flickr (som dock har många lockande funtioner), facebook (åh usch!), Pbase (krånglig men snygg) och många andra.

Det bästa är ju trots allt att lägga ett hederligt album med inklistrade bilder i mormors knä men då slår ju den där slöheten till igen... Suck! 

Postat 2008-04-12 22:34 | Läst 3377 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera