Skrotbilder

Någon bild. Någon tanke. Lite skrot.

Strand på Runde

Det finns inte bara lunnefåglar på Runde. Det finns massor att fotografera och när storm och regn gjorde tillvaron knepig på bergen var det skönt att filosofera på stranden.

Jag har tidigare skrivit flera hyllningsinlägg till mitt Benbo-stativ (När livet hänger på Benbo och Gör om detta med ett Manfrotto-stativ ni!) men denna dag svek stativet mig. Mittlåsningen blev gängpaj och stativet oanvändbart, mitt i en fotoresa och 80 mil hemifrån! Katastrof och depp om inte det vore för Christer, en nyvunnen vän, fantastisk fotograf och förutseende reservprylsinnehavare. Jag fick låna Christers Gitzo och allt kändes bra igen!

Strandfoto fick stundvis kombineras med mellansnack i bilen då regnet blev besvärligt. Även om fotografer, kameror och andra prylar tål en del fukt så blir bilderna lidande när regndropparna blir för påtagliga. Förmodligen hade en bra fotograf kunnat dra fördel även av det men den kreativiteten infann sig tyvärr inte...

Emellanåt vände jag mig även mot havet och tog någravågskvalp och hdr-bilder som för stunden kändes kul men dem får ni inte se. Inte här i alla fall.

Postat 2011-06-04 22:05 | Läst 2126 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera