Någon bild. Någon tanke. Lite skrot.

Som på film i regnet

Hädanefter ska jag då och då scrolla lite mer i Lightroomarkivet och bland de tiotusentals bilderna försöka plocka något av de korn av tillvaron som fastnat på bild och fundera en stund. Eller egentligen tar det inte lång stund att fundera, jag ser direkt.

Det var som på film på den tiden, och kanske tolv år sedan.

Tova och Elov ser på varandra, en blick i regnet. De har oftast varit goda vänner även om de som syskon så klart drabbar samman ibland, men inte då. Detaljerna ger pusselbitar till minnet. Den blå traktorn köpt på loppis (det var ett fynd, 25 spänn!). En av vattenkannorna är faktiskt hel än men paraplyet är nog slut.

Inlagt 2015-02-27 21:38 | Läst 881 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Visst är det härligt att ta sej genom sina bildarkiv. Är just nu mitt i processen och hittar både guldkorn och fotosynder.

Ha en fin kväll!
/L
Svar från Kristoffer Jäderberg   2015-02-28 14:12
Jo, jag håller med dig Lisa. Själv är jag lite för dålig på att använda mina bilder, jag samlar liksom mest. Men ibland skärper jag till mig och kollar runt.
Jag följer dig och din blogg och gläds åt dina inlägg även om jag är dålig på att kommentera. Kanske blir det skillnad på det också så småningom...

Kvällen var rätt ok, hoppas din också var det!

K