Landskapsbilder och fotografiska dagboksanteckningar - med utgångspunkt Falun. www.instagram.com/magnushoog/

Upper Loch Torridon

Som avslutning på dagen möter jag solnedgången på en platå ovanför Upper Loch Torridon, en inre vik av Atlanten. Det regnar på mig under morgonen, det är alldeles för fint väder (!) mitt på dagen - men under aftonen drar de bildvänliga molnen in och bildar fond tillsammans med Mullach an Rathain och Seana Mheallan.

Under denna resa letar jag särskilt efter fotogeniska träd. Varför vet jag faktiskt inte. Det bara blir så. Mitt förstahandsmål är de dungar av de karakterisktiska Caledonian Pines som finns här och var, men av andra arter finns det gott om spännande solitärer att fotografera.

Klicka gärna upp bilden, den vinner på det.

Nikon D3x + Sigma 24/1,4 Art

Inlagt 2017-11-14 19:36 | Läst 237 ggr. | Permalink
En fin tavla.
- hawk
Svar från Magnus Höög   2017-11-15 18:27
Tack Håkan!
Riktigt vacker bild, välkomponerad.
Svar från Magnus Höög   2017-11-15 18:28
Tack så mycket Margareta!
Skottland är så oerhört vackert. Jag har varit där en hel del för ca 20 år sedan och fascinerades av hur häftigt landskapet kunde bli när regn, blåst och dimma drog in.
Hälsningar Lena
Svar från Magnus Höög   2017-11-15 18:28
Visst är det så. Själv har jag bra många år sedan mitt förra besök.