Bilder från en regnig kvällstur i skogen.

Inlagt 2014-06-23 23:26 | Läst 1994 ggr. | Permalink
Mysigt ser det ut i din skog och man kan nästan känna doften av den regnvåta växtligheten.
Hälsningar Lena
Rena rama regnskogen.
Nu var det vackra bilder igen :-)
ing-marie
Tack Lena och Ing-Marie !
Igår var det verkligen regnskog. Var inte klädd för ändamålet. Det är mängder av ormbunkar så blött blev det, men värt besväret. Ha en bra dag !
Sten
Blött är ofta fint, som här, om än inte för fotografen.
Svar från Sten Björklund 2014-06-24 15:55
Jag gillar fuktigt väder när jag fotar i skogen. Tyvärr inte alltid rätt klädd. Här om dagen började det regna när jag klev på cykeln. efter hundra meter var det för sent att ställa sig under någon tall. Jag var redan dyngsur. Efter tre km framme vid bilen var det som om jag klev upp ur ett badkar. När jag startade bilen hade regnet upphört.
Tack för din kommentar och ha en fin regnfri dag !
Sten