Det går dåligt..

med fotandet, bloggande, skrivandet och kommenterandet. Skulle nog behöva komma till Jokkmokk igen för att hitta fotoglädjen. Längtar verkligen till reservatet Pellokielas. Gammelskog med röda mattor med bärris. Men jag får hålla mig till nästa år. 

Dagens bild var så felexponerad så den har jag inte tittat på över huvud taget. Den är tagen för 10 år sedan på Gotland. Nu när jag gick igenom mina bilder så fick jag ändra mig. Jag gillar den verkligen. 

Inlagt 2021-09-19 20:31 | Läst 512 ggr. | Permalink
Intensivt ljus, skulle gissa från en pallkant på Fårö..
HaD/Gunte..
Svar från Sten Björklund 2021-09-20 09:59
Ja det var nog det intensiva ljuset som gjorde att bilden hamnade på sidan. Minns inte var bilden är tagen men Digerhuvud naturreservat är en grov gissning.
Sten
Det flödar verkligen av ljus, snyggt! Hälsningar/ Björn
Ibland behövs det lite tid... Det är en härlig bild med ett härligt ljus och fin känsla... Jag gillar den väldigt mycket :-)
Hälsningar Halina
Svar från Sten Björklund 2021-09-28 18:17
Kul att du gillade bilden. Gotland var en plats som vi båda gillade skarpt.
Sten
Hej Sten, den blev bra, överexponering kan passa in fint, förstärker känslan av ljus.