Risk för att bli tjatig.

Idag var det inte meningen att jag skulle sitta i gömslet utan bara fylla på frön o.s.v. sedan skulle jag gå vidare och ta lite nya bilder på skogen. Ganska omgående dök nötskrikorna upp och lät höra sitt typiska jamande. Så det var bara att krypa in i kojan och vänta. Det tog ett par minuter så var de framme.

Med risk för att bli tjatig lägger jag in några bilder från i dag. Man byter objektiv, flyttar från den ena gluggen till den andra, fikar ( snabbfika ) så plötsligt har 6 timmar rasat iväg, det är när det börjar skymma man inser att det är dags att packa ihop och bege sig hem.

 

Inlagt 2012-10-01 20:19 | Läst 2344 ggr. | Permalink
I skogen står tiden stilla :)
Underbara bilder på natur o djur! Vackert fångat!
Bra bild vacker fågel och skön skog/bert
Snyggt är det i alla fall ... och inte ett dugg tjatigt för mig i alla fall.
Fast det har smugit sig nån annan art också tror jag bestämt - hackspett??
Ha en skön vecka.
Mycket vackra fågelbilder! Fint fångat!
Tack alla för era uppmuntrande ord. Det har " bara " blivit nötskrika, större hackspett och massor av småfåglar hittills men det är inte så bara. Hela tiden är det fart på fåglarna så man har fullt upp. Det spelar ingen roll om det är vanliga fåglar jag fotar, det är själva vistelsen i skogen som är viktig. Någon mat till rovfåglar har jag inte lagt ut så några sådana förväntar jag mig inte. Ändå var det en sparvhök som var nära att sätta sig på den gren som hackspetten sitter på. Höken var på jakt efter småfåglar. Det jag hoppas dyker upp är gråspett och tretåig hackspett, båda finns i den här skogen. Den 3:e och 4:e bilden är tagen med 35 mm. så avståndet är bara en meter.
Mvh. Sten
Vilken härlig miljö du har utanför din lilla koja! Blir vackra och spännande bilder!