Vardagliga händelser, utflykter och resor.

Fiskeskoj och livslust!

Mr Odd

Idag ska jag fiska, det var nästan ett helt år sedan som jag satt i båten och fiskade för gädda och abborre. Jag har varit och fjällvandrat och fiskat bäcköring, det var i augusti, innan det så drog jag upp lite gös. Snacka om att man har ett sug i magen.

Självklart ska kameran med, det händer mycket som man inte vill missa när man är ute på det här sättet, kanske man kan få någon spännande fågel på bild, eller något djur. I övrigt så känns livet relativt bra, jag har mycket att se fram emot, vilket alltid är en krydda i tillvaron.  

Inlagt 2011-05-26 08:38 | Läst 1684 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?