Vardagsbloggaren

Vardagliga händelser, utflykter och resor.

Hjärntrötthet!

Att lära sig att leva på nytt.

Var med i P4 Värmland i veckan om min sjukdom. Om intresse finns att lyssna så gå in på länken under. 2014 slog jag i huvudet när jag var och badade med mitt jobb. Jag fick något som kallas för subdural hematom, en kronisk blödning i huvudet.

Under tre månader gick jag med allt sämre hälsotillstånd, det slutade med att jag akut flögs ifrån Karlstad sjukhus till Uppsala för att operera. Idag ser jag ut såhär.

Hela intervjun finns på P4 värmlands arkiv.

http://t.sr.se/2dC2K1Y

Jag har under omständigheterna återhämtat mig väldigt bra. Som många av er som läser bloggen vet så gifte jag mig den 17 september. Jag bjuder på en bild som  känns ganska så bra att visa. Jag tror på hälsan och på framtiden och jag hoppas ni är med mig när jag påstår att livet är fantastiskt.

Foto: Johan Sjöström

Postat 2016-10-04 23:34 | Läst 5388 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Nu blir det personligt!

Lite vanliga enkla bilder.

Nu till vardagsbilderna från vår bröllopsresa till Fjätsjön 18,19,20,21 september 2016. Hemma längtade Zebulon efter mamma och pappa. Även de två äldre versionerna saknade oss men det vågar dem inte erkänna. (hmm)

Vägen in är cirka 6km lång och man går längst med ett fjäll genom skog och våtmark.

Resan in är inte helt enkel och terrängen är stundom rätt svår.

Vi valde att ta det lugnt och vi tog nästan 2h på oss att ta oss in till stugan. Det bästa med den här vägen var att den var tydligt märkt med röd signalfärg så vi slapp gå efter karta och kompass som vi får göra till andra platser här omkring.

Sen att markerna är helt fantastiska och vid den här tiden på året fullt av fåglar och renar gör bara saken ännu mer fantastisk. Resan började bra och vi kände att vi hade vädret på vår sida.

Väl framme vid stugan blev vi väldigt glatt överraskade, den var verkligen allt vi kunnat drömma om. utan el och rinnande vatten men med en mysfaktor på 10 av 10 möjliga poäng. Fönstret gav oss otroliga kvällar och ännu mer fantastiska mornar.

En bild ifrån lillfjället där vi ser sjön vi bodde vid.

Vatten kan ju aldrig bli godare än såhär.

Som sagt mysnivån i stugan var verkligen på topp ;)

Härliga sängar med gott om utrymme.

Precis utanför stugan låg båten som gav fina möjligheter till både kvälls och morgonturer.

Här tidig morgon.

Kockens val av kök 2016.

Vi gick på en slagen ren, antagligen björn och tidig vår, skallen låg spräckt bredvid och lite grön päls fanns kvar.

kvällarna bjöd på 18grader och fantastiska upplevelser.

Rovfåglar och korpar fanns det massor av. vågar inte säga vilken sorts rovfågel detta är fr då blir jag nog sågad av någon bättre vetande. (Nyfiken)

Här är det inte så svårgissat dock. Dem fanns överallt.

återigen uppe på lillfjället.

Avslutningsvis vill jag bara säga att resan var verkligen det bästa vi kunde ha gjort. Stillheten, tysnaden, avkopplingen och möjligheten att klara sig med så lite som möjligt gjorde den här resan oförglömlig.

Postat 2016-10-02 13:20 | Läst 6523 ggr. | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera