Välkommen in till min blogg. Här delar jag med mig av mina bilder och tankar kring det mesta i livet.

Grönska

Nu va det ett bra tag sen jag skrev, men det ska de bli bättring på ;)

Fick en ide för ett bra tag sen att skriva ner mina drömmar till en liten berättelse och nu äntligen har jag påbörjat mitt lilla projekt. 

Jag har alltid varit fascinerad av drömmar och dess betydelser. Det har alltid intresserat mig hur det undermedvetna kommunicera med oss när vi sover och som tur är kommer jag för det mesta ihåg mycket av mina drömmar såsom händelse, känslor och tankar. 

Tänkte dela med mig av någon berättelse i ett annat blogginlägg. Ska bara ge mig ut och se om jag kan hitta ett föremål att fotografera som passar till texten :)

I helgen va jag ute på en liten fotorunda i lilla Kristianstad och som alla blommor har slagit ut. Blommor blir så vackra på bild och i detta fotot nedanför fick jag till en mörk bakgrund redan från början. Mörkade ner den lite till i Lightroom och la till lite ljus på bladen och blomman. 

Hela helgen va mulet men desto snyggare spegling i vattnet. Tycker att vattnet blir så spegelblankt på mulna dagar. Man verkligen ser hur bladen sträcker sig ner mot vattnet.

                                                                                                                     

Önskar alla en fortsatt trevlig Måndag :)

Inlagt 2020-05-25 18:11 | Läst 232 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Fina bilder! Det är trevligt med bloggar som inte bara handlar om objektiv och kameror. Det är ju trots allt bilderna vi är ute efter - ?

/T
Svar från Madelene Lindqvist 2020-05-26 07:18
Tack så mycket ☺️ ja men precis, jag tycker det är roligare att skriva om bilden.
Blommor är fina motiv och du har gjort två bra bilder. Kul att du berättar lite hur u gjort. Sr fram mot dina drömbloggar! Hälsningar/ Björn
Svar från Madelene Lindqvist 2020-05-26 07:18
Tack så mycket 🌸
Riktigt fint..synd att det inte går att förstora den ena bilden..
Med vänlig hälsning/Gunte..