Lite blandade bilder från mina rundturer med kameran.

Ett gråtrist Grängesberg.

Gråtrist men ibland måste man ta sig ut ändå,kan ju inte sitta inne jämt. Tog med kameran på en tur på cykel och gångbanan runt.Passade på att testa sambons Canon 17-55 glugg,blev inte så imponerad.Min vidvinkel 10-22 ger mycket skarpare bilder. Kanske beror på smuts i objektivet ska nog skickas iväg på rengöring. Den är alldeles prickig inuti,så kan vi ju inte ha det. Men frisk luft och lite soldis fick jag och lite bilder.

Dessa har stått här sen 90-talet när gruvan slog igen.

Lite spegelkul.

Än kan man plocka lite svamp,fast det är november.

Lite kall och trött,var det gott med varmt kaffe efter promenaden. Tur man har en sambo som ordnat detta.

Inlagt 2015-11-15 18:59 | Läst 576 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Ja det är grått och trist nu, men man får ta sig i kragen och ge sig ut på en promenad ändå. De är inte vackra de där betongbyggnaderna. Och maskinerna kunde de städat bort när de la ned verksamheten.
Vist är det grått och trist Det har varit lite sol i dag De maskinerna ser inte så trevligt att bara stå och rosta upp Svampar har vi också Fina bilder Ha en skön kväll : ) // Gert
Var vid gruvområdet och fotade också för några år sen då vi hade vägarna förbi, fick för mig att maskinerna stod kvar nästan som nån sorts museiföremål... lite intressant var det att gå runt där och titta!
Ja, var är det inte lite trist och grått halvvägs in i november. Tycker du fick fin utdelning!/ Björn T