Mary-Annes blogg

Lite blandade bilder från mina rundturer med kameran.

Kvällsbilder från ön Thassos

Kom av mig med min dokumentation av Greklandsresan,värmen kom till Grängesberg och då måste man njuta! För av erfarenhet vet jag att det inte varar så länge.Nu regnar det igen och då gick jag igenom de sista bilderna. Det var regnigt de första dagarna, men inte som här hemma att det öste ner,bara härligt ljummet duggregn.

Bilden är tagen på strandpromenaden i stan.

Centrum

Det här är ett måste att testa 5D bio väldigt verkligt när man sitter där inne i salongen. Det sprutar till och med vatten på en när man åker vatten skoter. Tog bilderna på väggen i lätt duggregn på kvällen.

De hade lite olika filmer. Det här är frankenstein. Den testade jag inte, vi tog en fantasy istället. 

Här är en bild från gatan till hotellet.

Sista Thassos bilden, tack för mig. Hoppas ni gillat några av bilderna.

Postat 2015-07-08 18:50 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Lite Värmlandsbilder, både djur och natur..

När vi  åker till stugan förväntar vi oss  att alltid få se älg , ser vi ingen blir vi besvikna. Den här gången behövde vi inte vänta länge,förrän första älgen dök upp,sammanlagt såg vi fem älgar på tre dagar. Så allt var som det skulle, en och annan hare och något rådjur såg vi också. Men älgarna är trots allt roligare att se då vi så sällan ser dom hemma. Här lite småplock av bilder jag tog under de fyra dagar vi var i Värmland.

Tagen i skogen där vi tog en promenad,väldigt nyfiken fjolårskalv.

Älgko på åkern vid stugan vi hyr.

Lite småkryp fastnade också på bild och våra fina sommarblomster.

Det här som är lite mindre vackert fann vi efter en igenvuxen grusväg,när vi var på utflykt med fyrhjulingen. De tycks ha haft lite röjarskiva här.

Postat 2015-07-01 21:02 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera