Lite blandade bilder från mina rundturer med kameran.

Tallin en bra plats att åka till för fotointresserade.

Det går inte att beskriva Tallin med några få bilder, det fanns så många olika kontraster,människor och gränder, hus, förfall och nybyggt. Bara cafeerna , restaurangerna och puberna  var så utsmyckade med olika dockor stilar och naturligtvis medeltid. På stora torget i gamla stan var det alltid något nytt på gång. bröllopspar, teater, män i rustningar... Men några bilder har jag plockat ihop som kanske kan ge en liten bild av det jag upplevde där.

Inuti den här katedralen kände jag sig andäktig trots att jag inte är troende, så mäktig och stor var den. utsmyckad med konst och allt förgyllt i guld. Tyvärr rådde det fotoförbud så några bilder inifrån kan jag inte visa. Just nu renoveras byggnaden,därför är det en byggställning på baksidan som skymtar fram.

Dessa tre hade lite roliga detaljer. På tal om detaljer så fanns det en hel del sådant att fotografera. Både på backen och på väggar.

Lite bekvämligheter för oss turister så vi kunde vila benen en stund, för mycket gå blir det här.

Lite underhållning på stora torget, i gamla stan.

Äldsta fiket har funnits där sedan 1864 i gamla stan.

Det var ett litet axplock av mina upplevelser i Tallin, kanske lägger upp lite fler bilder här i bloggen senare.

Inlagt 2015-10-08 16:47 | Läst 886 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Tänk om jag kunde komma dit.
Vilka fantastiska intressanta motiv du tagit.
Du visar verkligen mycket från detta ställe
Bra bra dokument vill se mer.
Gun-Inger
Tallinn är ett favoritresmål för mig. Upptäcker nya saker vid varje besök.
Gamla stan är dessutom riktigt fin att ströva runt i. Det gamla fiket måste jag leta rätt på vid nästa besök, såg fint ut. Brukar oftast hamna på Chokolateriet annars.
Killen med rustningen ser lite farlig ut.