Lite blandade bilder från mina rundturer med kameran.

Värmland Juli månad

Nu var det så länge sedan jag skrev,så nu är det dags att visa lite bilder och skriva en rad,innan jag glömmer hur man gör.

Första bilderna är från den 2 juli från en korsande väg mot E18 som går mot Töcksfors och Oslo. Där finns en butik i gammal stil med både smått och gott, som kan användas till allt. Tvättmedel som verkligen tar bort alla fläckar,pulver som botar alla krämpor.

Här finns alltid något nytt att se eller att göra...

Fotografera fåglar i flykt både små och lite större

Några på tråd

Några på åkern

Eller i gräset på jakt efter mat.

Annars finns det blommor som nästan redan blommat ut här i början på juli månad.

Annars kan man kasta med lite ved till vinterns kyla, som tyvärr kommer varge år. varken man vill eller inte.

Här råder det svår torka, tillockmed kallkällorna har torkat i år. Då är det illa. Det kan man se här på bäcken som ska forsa fram egentligen.

Men dagen efter blev vi först lite oroliga, för åskan kom med sitt muller och vi trodde det skulle bli torråska och det är inte bra när marken är så torr. Men snart kom regnet och svalkade marken om än bara en liten stund. Men först fick vi ett vackert skådespel som såg ut som om det brann på himlen.

När vi åkte hem fick vi se något mer besynnerligt,hur kan man få åka runt i trafiken med något dylikt?

Den kan aldrig ha gått genom en besiktning eller..

Tog även en bild på nya E18 mot Karlstad.

Jag tycker det är kul att fota från bilen när man åker, kan bli riktigt bra bilder ibland.

Det var sista nu hem till Grängesberg igen och vad möter oss där?

Allt annat än torka.

Inlagt 2017-08-01 17:37 | Läst 404 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Kontrasternas värld kan man säga.

Sommaren 2017 går så långt inte till några historieböcker som en av de bättre. Men som de flesta av oss säkert hört och läst så är ju grundvattnet väldigt lågt på många ställen i vårt avlånga land så det är kanske högra makter som försöker ställa allt till sin ordning, men vad vet jag?

Dina bilder och berättelse är ett stycke ur verkligheten som den är och för mig som numera gillar lite svalare väder passar det bra men fanns en tid när det skulle vara ständig blå himmel och strandliv så för dem som vill ha det är sommaren säkert en besvikelse så långt.

Förövrigt så börjar nästa lågtryck nu här på Österlen sig till känna så jag får vara lite självisk och säga att det är skönt att jobba, semester kan jag i princip ta lite när jag vill. Ha en fortsatt bra sommar trots det yttre,

//R
Visst är det kontraster och lite orättvist när regnet hamnar på fel ställe kan man tycka. Önskar dig också en lite finare fortsättning på sommaren:)