Lite blandade bilder från mina rundturer med kameran.

Vidgar mina vyer.

Jag har skrivit om katternas byte av miljö,men även vi ska ju bli invanda i detta nya. det är en stor omställning att flytta så här långt. Även om vi varit här många gånger och känner igen oss, nästan som hemma. Så är det något helt annat att bo här. men med allt vackert omkring oss både djur och natur, så behöver vi aldrig ha tråkigt. Det finns alltid fina promenadstråk att hitta och något att fotografera runtomkring.

Ibland blir man överraskad.

Av vad man kan se i träden

och i gräset.

Nu går vi vidare i mina nya hemtrakter.

Ännu några fynd ute i naturen,men dessa har nog gjort sitt för länge sedan.

Nu hade jag lite beslutsångest av vilken bild som var bäst

så jag tog båda.

Sådana här krabater besöker våran gård varje eftermiddag, det tycker vi är väldigt trevligt att de hälsar på. De låter sig väl smaka av både fågelfrön och frodigt gräs.

Inlagt 2017-11-08 18:27 | Läst 632 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Ser verkligen ut att vara fin skog. Får skogen bara stå ifred för skogsbolagen blir det en fin miljö att fota. Går man samma sträcka många gånger ser man att den ena gånger inte är lik den andra. Nya växter, svampar, djur i skiftande ljus.
Sten
Hej Sten!
Det är riktig gammelskog och jag hoppas verkligen den får stå kvar.Finns inte så mycket av den sorten längre,men har vi tur så får inte skogsbruket ta ner den just på grund av att den är så gammal. Visst finns det mycket att fotografera ett paradis för den fotointresserade. Tack för titten och att du skrev en rad, det var trevligt.
Mary-Anne