Lite blandade bilder från mina rundturer med kameran.

Vintern är här

Den kom plötsligt i år, helt utan förvarning så var marken och träden täckta av snö. Men det är ganska vackert ändå, den första snön. Innan man har skottat och öst i flera veckor och månader. Men katterna tycker det är kul, en av dom har krupit ner i det vita helt. Det är Loviz förstås, den galnaste av våra katter. 

En liten stuga för katterna ska man ha, nu när det blir kallt. Skönt för katterna att krypa in i och få skydd, både för kyla och andra djur. Den är isolerad med frigolit så det är varmt och gott för de små därinne.

Även fåglarna har det bra med mat i äppelträdet och skydd i en jättestor gran, längre ner i trädgården. De får faktiskt äta ifred för katterna, som om de förstår att det inte är så lätt att ta dem i trädet. Men under granen kan de ligga på lur.

Inlagt 2019-11-11 18:57 | Läst 441 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Så fint du bor, ser ut som drömboende för mig.
Vacker med snön också, blött och grått bara hos oss.
Samma här nu, snön har nästan töat bort igen. Men den är snart tillbaka, vi brukar ha mycket snö här. Det är ett drömställe för katterna, inga andra katter och inga bilar:)