fota på hjul

Om att börja om när händerna sviker , benen som färdmedel övergår till rullstol och sjukdomen blir allt mer påtaglig. Nya vinklar, nya idéer och begränsningar som ska omvandlas till möjligheter.

Minns du Linus på linjen?

Det är ett bra tag sedan jag laddade upp något här. Minns du Linus på linjen, hur han vek sig av skratt för vissa situationer? Ungefär så tror jag att någon där uppe gjorde här under vintern.

Jag mår nämligen inte bra av värme och den här sommaren var verkligen tuff för mig. Sen följde en varm höst som inte riktigt ville övergå till ett sånt väder som jag mår bra av. Så jag väntade och längtade efter vintern och vips var vintern här! Tjohoo, äntligen, tänkte jag! Och nånstans i det skedet hände den där Linus på linjen grejen.

Någon där uppe såg mig när jag gladdes åt den kommande vintern och skrattade så hen vek sig dubbelt. "Njuta av vintern?! Vänta du bara!" När hen skrattat färdigt, viftade hen med sitt trollspö och vips satt jag fast med en kalkaxel där smärtan överstiger allt jag hittills varit med om (inklusive barnafödslar, njursten, ledluxationer e.t.c.). Så just nu sitter jag här med en obrukbar högerarm. Just idag har jag gjort så mycket med den så den värker redan utan dess like, så jag tyckte jag lika bra kunde skriva ett inlägg här så ni vet att jag lever. :) 

Härom veckan plockade jag ändå fram kameran och passade på att föreviga brasan efter Alfridas framfart i början av året. Vi hade tur. Endast två träd fick ge efter för de väldiga naturkrafterna och lade sig platt på gården. Nog är det häftigt vilka mönster som kan dyka upp i elden! 

Min läkare gav den uppmuntrande kommentaren att det tar 5 år för kroppen att äta upp kalken, men det BORDE inte vara lika smärtsamt genom hela processen... Jag har svårt att surfa runt på sidan och ännu svårare att kommentera era bilder, men nu som då kikar jag in och njuter av era bilder! Ta hand om er alla! Jag vet inte riktigt när jag återkommer, men en dag ska jag väl bli hel igen! 

Postat 2019-02-24 19:56 | Läst 405 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera