milansfoto

En blogg som kanske inte kommer att uppdateras jätteofta, om jag inte finner att det är jättekul, men den kommer att innehålla bilder, text och tankar ur min vardag!

Höstmorgon vid Måsnaren

Jag har inte varit ute på en bra fototur sedan jag kom hem från Ungern för några veckor sedan (mer om detta i senare inlägg) då jag inte haft motivationen. Förra veckan bestämde jag mig för att ta mig själv i kragen och se till att komma ut. Jag bestämde mig också (efter att ha kollat vädret) för att ta en väldigt tidig morgon på lördagen, då prognosen lovade vackert väder! Senare fick jag även sällskap, då Benny bestämde sig för att hänga med (tack för sällskapet!).

Hur som helst, jag kom upp strax efter fem på morgonen, och vi begav oss iväg vid halv sju, vilket var lite senare än planerat men så kan det bli när batterier inte är laddade (eller hur Benny?).

Här är resultatet (inte så mycket text denna gång, men fler bilder...):

Nu lite text inför min favoritbild från denna gång. Hösten kretsar kring död före förnyelse för våra växter och träd, men jag lyckades hitta något som strävade mot det motsatta, årstiden till trots. I ett hav av gula och röda löv hittade jag följande:
 

Gillar även denna bild på grund av symmetrin i den:

Det var sista bilden för denna gång! Hösten är underbar, eller hur?

//Milan :)

Postat 2013-10-14 17:32 | Läst 2686 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera