milansfoto

En blogg som kanske inte kommer att uppdateras jätteofta, om jag inte finner att det är jättekul, men den kommer att innehålla bilder, text och tankar ur min vardag!

En lördag på Skansen bland bröllopspar och barn...

Igår var jag i Stockholm och träffade min kära syster med familj. Vi hade inte träffats på ett bra tag, så det var riktigt roligt! :)

Jag hade givetvis kameran med mig, och det blev några bilder tagna...

Först några bilder på ett somrigt Stockholm när jag var på väg till Skansen:
 

  

Avslutar med en bild ungefär mot Kaptensudden och Djurgårdsbrunnsviken med Kaknästornet i bakgrunden:
 

När vi träffades utanför bergbanan till Skansen tyckte min syster att det var ovanligt många som skulle in så tidigt på en lördag, det brukar vara en del folk men inte så mycket som idag... vi undrade varför tills vi kom upp för bergbanan, då vi såg en massa vita tält på en gräsmatta och en skylt som förkunnade att det var drop-in-bröllop på Skansen idag. Paren hade nästan perfekta förhållanden, lagom varmt och soligt men tyvärr blåsigt...
 

Det var även svensk folkmusik med dans på en dansbana i närheten. Tyvärr dränktes den bakgrundsmusiken av något förbaskat dunka-dunka som kom längre bort ifrån (modern popmusik) när vi satte oss vid en bänk för att äta en tidig lunch...

Det blev inte så mycket djurbilder tagna idag... vi försökte mest hinna med lille Lukas (min systerson) som for runt som ett jehu hela tiden... men jag hann med några miljöbilder i alla fall, och Skansen har en hel del vackra vyer med gamla byggnader:

Det är nästan som att man är i en liten by på landet och inte bara någon kilometer från centrala Stockholm... rätt skönt faktiskt!

Jag hade tänkt försöka få någon fin porträttbild på min syster och Lukas, men det gick inte så bra då Lukas hade andra planer... fick dock några bra bilder på honom när han njöt av några karuseller och på lekplatsen:

 

En glad liten krabat är det, men svår att få att sitta still!! :) :)

Tack till Nina, Peter, Moa och Lukas för en härlig dag och för att jag fick lägga upp bilderna här!
//Milan  

 

 

Postat 2014-06-15 19:54 | Läst 2097 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera