En blogg som kanske inte kommer att uppdateras jätteofta, om jag inte finner att det är jättekul, men den kommer att innehålla bilder, text och tankar ur min vardag!

Påskafton på Muskö

Idag var en underbart vacker och solig vårdag, på tok för vacker för att sitta inne! Jag och en god vän hade därför bestämt att vi skulle ut och vandra en bit och ta med oss lite mat. Sagt och gjort möttes vi upp vid Älvsjö station och åkte sedan ut till Muskö. Väl där åkte vi längst ut på Brukevägen och hittade en plats att ställa bilen på för att sedan ge oss ut och utforska kusten.

Det var inte alltid helt enkelt att ta sig fram, inte om man går västerut i alla fall! Mycket klipport, stenar och kanter att ta sig över så vi fick upp lite puls också! :-)

Nog pratat, nu blir det bilder! Klicka gärna på dem för att se dem i större format...

Här sitter mitt sällskap för dagen och njuter av lite välförtjänt vila och utsikten när vi skulle äta lunch! Tack för att du såg till att släpa med mig ut idag Gun! :-D

Denna utsikt skulle jag kunna tänka mig ha varje dag när jag äter lunch...

Efter lunchen gick vi vidare på en sidoväg till Bruketvägen, och kom sedan till ett område med skyddsobjekt, där vi inte kunde gå längre, men vi lyckades utforska lite ändå...

Det var sista bilden för dagen! Tänk att det finns så mycket att utforska i min närhet, som jag inte hade en aning om att det fanns... :-)

Ha en fortsatt underbar påsk!
Mvh Milan 

Inlagt 2014-04-19 18:54 | Läst 2816 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vilken frihet där i dina bilder.
Fridfullt ni hade det vilket behövs i dessa stressade tider.
ha fin dag
Gun-Inger