Här får du ibland se hela bilden, men stundtals oxå läsa mellan raderna:)

Bärkraft

Loggade nyss in, väntar på att gratängen ska ljumna till sig lagom nog för att kunna avnjutas och fick en liten stund över. Hittade en nog så spännande klickmagnet på förstasidan:)

Fotosidan Galleri.

Finns mycket där att förundras över - Man inser med ens hur mycket en har kvar att lära.

En inser, att amatörism oxå har sin charm, och att det finns väldigt många dugliga fotografer här. Kanske finns det plats för ett och annat blåbär oxå:)

Så nu ska jag - Efter gratängen, ägna mig åt att delge av svidande kritik, där svidande kritik är befogad. Jag kommer givetvis oxå att tokhylla en del av de bilder som får mig att sucka av välbehag, eller möjligtvis avund. Att göra samma sak, men på bloggsidan är lite som att diskutera med kollegor över en fika på jobbet. Lite mer vardag, eller möjligen lördag eller söndagseftermiddag och fika med kompisar. Men det här - Det är en vernissage. Det är helg(semester). Det är fest!

Emellanåt lär jag nog få uppsöka lite svalka...

It´s a dirty job but someone has to do it. Tur att en har utvecklat ordentliga arbetarnävar:)

Inlagt 2020-08-20 20:18 | Läst 439 ggr. | Permalink
Riktiga blåbär ska lämna avtryck både på tungan och i näven. Köpebär smakar inget, och lämmar inga övriga avtryck. Förövrigt är vi all nog lite blåbär till mans....Ingen kan allt, vet allt och gör allt bra även om många tycks tro det. Lycka till med gratäng och kritik..
Mvh/Gunte..
Svar från Morgan Åvitsland 2020-08-21 14:33
Hej Gunte och stort tack:)

Ja det där med att lämna ett avtryck kan säkert vara ett gott tecken. Då har ju något verkligen gjort ett intryck. För övrigt håller jag med dig om köpeblåbären. Det ska nog helst vara riktiga skogisar.

Att inte veta allt, och dessutom våga erkänna det är förmodligen en av de saker som gör oss mer mänskliga, och säkerligen mer förnuftiga. Gratängen blev förresten lyckad, och att lämna konstruktiv kritik kan vara riktigt givande. Att få konstruktiv kritik kan kanske vara lika härligt som att få smaka på en god gratäng:)
M.v.h.
//Morgan