Här får du ibland se hela bilden, men stundtals oxå läsa mellan raderna:)

Ingen snö på berget...än

När jag var yngre brukade jag läsa en hel del seriemagasin. Den allra största favoriten blev nog en liten kille i obestämbar ålder med en randig kompis. Den lille killen var ovanligt kreativ och ofta relativt filosofisk. Hans (nästan) tama tiger var mycket speciell:) En del skulle kanske komma på tanken att kalla honom för missanpassad, och det är väl på sätt och vis inte helt poänglöst eftersom hans bästa vän i serievärlden ju faktiskt var ett kattdjur. Givetvis är det Kalle och Hobbe jag beskriver.

Jag råkade som av en händelse att tänka på de båda när jag satt här och funderade på dagens bilder och hur de bäst skulle kommenteras. Dock ingen snö på Isaberg; ännu.

Kalle och Hobbe, (Calvin & Hobbes) och förmodligen oxå Bill Watterson som skapade serien har ett mycket...speciellt förhållande till snögubbar, för att uttrycka sig försiktigt:)

Inlagt 2021-11-21 18:14 | Läst 731 ggr. | Permalink
Stora favoriter även här, läses med nöje när tillfälle ges..
HaD/Gunte..
Svar från Morgan Åvitsland 2021-11-24 23:18
Hej Gunte:)

Ja, det var tveklöst åt det hållet tankarna gick när jag fick syn på den stackars ensamma snögubben som stod där mitt på torget och såg lite övergiven ut i kvällssolen med längtansfyllda blickar upp mot berget och snökanonerna. Men så har en väl en aningen livlig fantasi emellanåt...

Vissa saker har väl förmodligen satt sina spår, och jag är väl egentligen enbart glad om jag kan räkna Kalle och Hobbe till en av dem;)
Allt gott!
//Morgan