Här får du ibland se hela bilden, men stundtals oxå läsa mellan raderna:)

Orsak till flytt

Eftersom jag sedan en månad tillbaks har flyttat och befinner mig på en ny spännande plats finner jag numera utmanande och intressanta motiv lite varstans:)

Att flytta är inte speciellt roligt eller enkelt, åtminstone inte om en flyttar själv. Det tar tid och kan vara både tungt och slitsamt. Men det har ju sina tjusningar att möta nya miljöer, få nya grannar och kanske nya vänner. 

En flytt kan ju i och för sig se lite olika ut, beroende på varför en lämnar en plats för en annan. Orsakerna varierar, förstås...

Någon flyttar till. En annan flyttar ifrån. Några flyr och andra kanske fördrivs.

Somligas flytt kanske till och med förhindras.

Inlagt 2022-03-06 09:30 | Läst 685 ggr. | Permalink
Det ger iaf möjlighet att rensa ut, vid senaste flytten lämnade vi eller slängde 60% av bohaget, men det bygger snabbt på med nytt. Ser ut att vara en mysig plats
Svar från Morgan Åvitsland 2022-03-06 21:16
Hej Peter och tack för en insiktsfull kommentar:)
Har oxå noterat att det bygger på en hel del ifall en inte flyttrensar ordentligt. Lite grann som gamla operativsystem för datorer eller ett luddfilter i en torktumlare.
Jotack, det är en mysig plats, sjötomt och skogsnära och dessutom på cykelavstånd till jobbet (3 km) Något att värdesätta, inte minst med de aktuella drivmedelspriserna.
Allt gott!
//Morgan
Verkligen en spartansk inredning på din nya plats :)
Men eld och vatten har du, det är viktiga byggstenar för överlevnad..
Som Peter, en bra sak med flytt är iallafall att man får rensa ut en del.
Lycka till på din nya plats..
HaD/Gunte..
Svar från Morgan Åvitsland 2022-03-06 21:31
Hej Gunte, och stort tack för kritiken.

Spartanskt, jo jag tackar jag. Friluftslivet är uppskattat. Högt i tak är det, precis som den där tvåvånings fågelholken du visade för någon vecka sen;)
Har de flesta av de viktiga byggstenarna jag behöver och trivs som vanligt ganska bra med livet. Det är nyttigt att värdesätta små glädjeämnen:)
Spartanskt, måhända, men ett relativt litet ekologiskt fotavtryck är nog på sin plats.
Allt gott!
//Morgan