~kärlek och revolt~

Huawei P30 Pro

Mobilkameran känns väldigt viktig nu för tiden. Så viktig att när jag bytte mobil valde jag enkom utifrån vilken som kamera jag trodde skulle passa mig bäst. Lotten föll på en Huawei P30 Pro, och jag måste säga att jag är mycket nöjd. Det är roligt att vara kreativ med luren och det är lätt att fotografera mycket. Som familjepappa passar det alldeles utmärkt och klyschan "den bästa kameran är den man har med sig" kommer väl till sin rätt. 

Jag sitter just nu och byter molntjänst. Dissar Dropbox, välkomnar Onedrive. Sjukt stökigt dock att transportera alla filer från ett moln till ett annat, varken mitt WiFi eller router är toppklass så detta går rätt segt. Vid för många filer i taget kollapsar allt så jag får köra en mapp i taget... typ. Det positiva är att jag tittar tillbaka över väldigt många fotografier och funderar över både det en och det andra. Hur tänkte jag här? Hur redigerade jag? OMG!? ...osv

...och apropå att fotografera mycket hemma. När man molnjobbar ältar man ju den hemska tanken av att missa något. Att fotografier ska gå förlorade. En reflektion är att jag skulle hellre bli av med alla mina fotografier jag är nöjd med från olika fotoäventyr  än att jag skulle mista familjebilderna med barnen och Malin. Så därav är det värt att välja mobiltelefon med omsorg då den kommer stå för stor del av familjefotograferandet. 

Foto: Arvid

Vi hörs!

Inlagt 2019-12-03 22:55 | Läst 489 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver