~kärlek och revolt~

Julstök och annat...

Jag njuter av ledighet och tid med familjen. Fotograferar en hel del hemma och lyder Göran Segeholms råd att dokumentera det som är vanligt och vardag. I dessa bilder ökar innehållsvärdet med tiden och om 20 år kommer det vara fantastiskt att se hur det såg ut hemma, vilka kläder vi hade och hur små barnen var. 

På julafton var vi hemma hos svärmor och det blev en alldeles lagom tillställning. Våra barn är numera de äldsta då vi var först ut med barnaskapandet. Det gör att vuxentiden kommer tillbaka i takt med att de blir mindre beroende av hjälp utan kan nu hitta på hyss alldeles på egen hand. 

Julafton i ljusets tecken. En pannlampa och sovsäck till minstingen så att han kan lysa upp tillvaron under friluftslivet. 

Önskar alla en god fortsättning!

Inlagt 2019-12-25 14:09 | Läst 752 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag fick min första kamera 1964. Tog mycket bilder men långt ifrån den här kvalitèn men hur dåliga dom än är så är det dom mest värdefulla idag. Så fortsätt fota din fina glad fru? och barn. Mina fågelbilder från den tiden är inget värd idag.
Sten
Svar från Pistol-Pete 2019-12-26 11:07
Precis! Jag älskar att botanisera i mina föräldrars fotoalbum. Jag och min fru har länge tänkt att man borde göra årsvisa fotoböcker. Med dagens digitalisering har man ju ett skapligt urval, men man ska nog tänka till. Det kommer ju inte vara de mest fototekniska bilderna som säger mest som tidsdokument. Tack för titten!

Mvh, Peter