~kärlek och revolt~

SVT på besök

Min dotter Tilde har VACTERL, vilket innebär att hon är född med multipla missbildningar. Jag har skrivit om henne ganska mycket förr. Hon har blivit (mer än) uppmärksammad av organisationen Min Stora Dag, vilket varit helt fantastiskt för vår familj. Hon fick önska sig en enskild stor dag som blev uppfylld, vilket såklart gjorde henne överlycklig. Till familjens glädje ville hon bo på lyxhotell nära en strand, så Min Stora Dag bjöd oss på en resa till Mallorca 2018. 

Därefter har hon fortsatt blivit uppmärksammad. Fått vara med på reklam för Min Stora Dag, fått sitta i TV4:s morgonsoffa och prata om att våga vara annorlunda... och nu ska hon få vara med i Lilla Aktuellt i SVT. Familjens egna lilla kändis. Vi är Min Stora Dag evigt tacksamma för allt de gjort för Tilde. Det underlättar verkligen hennes vardag som annars kantas av ständiga sjukhusbesök och numera stundande operationer. Mer om det vid tillfälle. 

Tilde på inspelning för Lilla Aktuellt

På återseende.

Inlagt 2019-12-02 16:55 | Läst 549 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Värdefullt med positiv energi!
- hawk
Svar från Pistol-Pete 2019-12-02 23:35
Verkligen! Ha det fint!
Jag blir rörande glad läsa igen om Tilde som nu har fått vara med om så mycket som ger henne och hela familjen glädje.
Jag önskar massor med positiva upplevelser i framtiden.
Kram
Gun-Inger
Svar från Pistol-Pete 2019-12-02 23:36
Tack Gun-Inger! Ja, det var ett tag sedan! Hoppas det är fint med dig! Kram
Håller med hawk - värdefullt med positiv energi!
//GöranR
Svar från Pistol-Pete 2019-12-02 23:38
Det är det verkligen! Tack!
Åh vad roligt att läsa! Jag blir alldeles varm i hjärtat. Önskar henne (och er) så mycket glädje som finns! Hälsningar/ Björn T
Svar från Pistol-Pete 2019-12-02 23:38
Tack så mycket Björn!
Denna blogg minns jag. Kul att läsa om uppmärksamheten för henne och lycka till med operationerna.

MvH
Johnny
Svar från Pistol-Pete 2019-12-03 17:50
Vad roligt att du minns bloggen. Det var ju ett tag sedan jag skrev här. Tack så mycket!

Mvh Peter
2019-12-06 08:55   Jennifer McShane
Heja er! Kram från oss på Min Stora Dag