forts på dramat med kameraremmen!

Snabb service! Idag låg det i postlådan en beställd handledsrem (99kr). Har inte testat den in action, men väl inomhus lite grann. Och den verkar vara precis en sån som jag hade tänkt och hoppats. Så här ser den ut:

Inlagt 2019-09-10 16:24 | Läst 218 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Ser ju att passa din kamera perfekt!
Svar från light   2019-09-10 19:15
Jo, nog passar den alltid.
Hej Ragnar.
Grattis till ditt köp. Jag använde också handledsrem när jag var mobil, men nu passar det inte särskilt bra. Jag har en vanlig rem som jag har så lång den kan vara. Då kan jag få kameran snett över axeln och framåt på bröstet. Klar för att ta bilder, eftersom kameran helt enkelt behöver lyftas mot ögat eller skjutas från brösthöjd. Kom ihåg att jag sitter ner på Crosseren.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: När jag fotograferade med min tunga NIKON D700 och gick med 2 kryckor, använde jag en "Black Rapid".
Svar från light   2019-09-10 19:15
Jo, du som kör omkring med det där fordonet behöver något annat än handledsrem, och du verkar ha hittat nåt bra. Tur att det finns nåt för alla.
Snygg rem, och en handlovsrem bör fungera utmärkt till en så pass lätt kamera. Men av bilden att döma har du nu TVÅ fjäderringar i serie (en rund o en trekantig), vilket i princip fördubblar risken att någon av dem släpper...

I ditt ställe hade jag avgjort tagit bort en av dem direkt. Det borde fungera fint ändå.
Svar från light   2019-09-10 21:14
Men oj, vad dum jag är då! Genast tog jag bort trekantsgrejen. Och nu ser det ju bättre ut också. Vad kul med alla läsare och nördar här, hur skulle man klara sig utan er egentligen? Per, min hjälte, tack, du får förstås en ros! 🌹
Men nu måste du ju ha en väska till kameran när du vill ha händerna fria, nä en halsrem tycker jag är ett måste, men det är ju bra att testa! Må fint, LO
Svar från light   2019-09-11 07:00
Ja, heta sommardagar när jag cyklar och inte bär jacka behöver jag väska. Men annars inte, ty den går ner i de fickor jag har i mina jackor. 😀