To the glory of God

Här kommer limpan

Här har jorden brukats och gjorts i ordning. Det är i början på maj:

Sen så börjar det hända grejer, nu är det i slutet på maj:

Och så tog jag det här fotot i dag:

Tack gode Gud för maten, Amen.

Inlagt 2018-07-28 17:59 | Läst 1438 ggr. | Permalink
Tacka bonden istället.. eller mjölnaren.. kanske bagaren också! Men inte regnguden, den filuren har svikit oss i år..
Hälsn!
Svar från light 2018-07-28 18:33
Han kommer nog att förse oss med limpa i höst också ska du se.😉
Intressant med bilder tagna under flera årstider. Har gjort det där själv några gånger men har stupat på sista bilden. En lada i närheten av Uppsala har jag tagit bilder på men när jag kommit till vinterbilden så har det inte funnits någon snö när jag kommit dit. Hade också en stubbe i skogen där jag fick en korp att landa precis på samma ställe. Fungerade i tre årstider men på vintern var skogen borta.
Sten