To the glory of God

Harpsund ...

... tog en sväng dit igår. Så tråååååkigt att man inte längre får gå omkring där som förr. Men så har tiden blivit. Det är numera avspärrat, men man kan gå en slinga nästan runt om. 

I bild nedan syns den berömda ekan. Förr kunde man gå ut på bryggan till de två ekarna. Så jag har närbilder på dem sen år tidigare. Men här fick man stå långt ifrån och mellan träd och buskar kunde man skymta en av dem. Bild nedan är ett 100% utsnitt taget med 70mm (skärmbild av rätt dålig kvalite).

På stigen fanns också en staty av en ung pojke:

Inlagt 2020-07-30 08:28 | Läst 227 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Ja, det var andra tider när jag som tjänsteförättande driftingenjör hade tillträde till hela fastighetsbeståndet inkl. roddbåtarna. Harpsund var ett av mina skötebarn som sköttes extremt väl tillsammans med skicklig och mycket arbetssam persona/NEl
Läcker förstabild här, med så mycket skärpedjup!
Hälsn!
Svar från light 2020-07-30 13:26
Tack! Ja, det går att få fram skärpedjup även med en FF. Fast det är lite knepigare. Den här bilden togs med f/9. 33mm. Iso 64. 1/250sek.
Hej Ragnar. Härliga sommarbilder.
Nummer 1 tar första priset - enligt min mening.
Med många vänliga hälsningar från Erik.