To the glory of God

Ibland räcker inte ...

... 35:an till riktigt. Då kan man använda sig av panorama. När jag stod här ville jag ha med bron till höger och slutet på den öppna mörka vaken till vänster. Då blev jag tvungen att ta till panorama. Fast inte kamerans egna panoramafunktion. Den har jag svårt för. Ingen kontroll. Utan jag tog två bilder. Den andra bilden överlappade jag den första med 90-95%. Så det blev samtidigt en rätt högupplöst bild. 

Inlagt 2019-02-07 16:15 | Läst 1076 ggr. | Permalink
Mycket vacker bild! Gillar dom lite dämpade färgerna och gillar över huvud taget känslan i bilden. Och kompositionen blev nog också rätt tack vare panoreringen. Snyggt!/ Björn T
Svar från light 2019-02-08 06:57
Tack för den goda kommentaren!
En synnerligen vacker bild! Bra att den är i färg, bravo!
Hälsn!
Svar från light 2019-02-08 06:58
Åhh, tack så väldans mycket!
Ser ut som en vacker akvarell
Svar från light 2019-02-08 06:58
Håller med, en hel del akvarell i den, tack!
Vackert och rent! Gyllene snittet som vanligt... :-)
Svar från light 2019-02-08 07:04
Wow , Peter den store dyker upp och ger mig en så god kommentar! Nu kan jag dö i frid! 😉 Tack!

(Fast synd kanske att jag aldrig begrep det där med regler om snitt och sånt. Men tydligen behöver man inte fatta sånt.)
syntax 2019-02-08 10:36
Tycker jag mig ana en ironisk ådra... :-D
Vi har förvisso grälat om livsåskådningsfrågor, men jag har flertalet gånger tidigare gett positiva kommentarer om dina fina bilder.

Gyllene snittet är enligt min mening en formalisering (att ha som lathund) av sambandsförhållanden i verkligheten som vi människor uppfattar som naturliga och för sinnet vackra och vilsamma. Gyllene snittet är alltså i sig inget som någon har hittat på.
Svar från light 2019-02-08 17:57
Jag vet att det inte är någon som hittat på det, och jag har i olika och flera fototidningar läst om det där, men det är för abstrakt för mig, jag fattar inte sånt. Utan jag säger som Stenmark; de ä bar å åk ... alltså, de ä bar å fota!
En minimalistisk bild - jättebra och bra tänkt!
Svar från light 2019-02-08 07:05
Tack så hemskt mycket, Wolfgang!
Väldigt vackert med den dämpade färgskalan..men inte är det väl jakttorn som står i sjön?
Mv/Gunte..
Svar från light 2019-02-08 17:50
Tack! Nej,inga jakttorn, de tre som syns på bilden har mer att göra med att platsen är ett kanotstadium.