To the glory of God

Kallare eller varmare klimat?

Jag undrar om inte risken är större att jorden drabbas av betydligt kallare klimat än att det skulle bli mycket varmare framöver? Kanske betydligt kallare åtminstone något decennium eller så. Den som lever får se. Man ska inte ta något för givet. Förutom att människan spår men Gud rår.

Inlagt 2021-02-14 12:46 | Läst 759 ggr. | Permalink
Att polerna blir varmare är väl ganska klart, men hur detta sedan påverkar resten av jorden är kanske inte självklart, har för mig jag har sett att när tex nordpolen blir varmare så skulle golfströmmen ändra kurs så att vi kanske får det kallare. Den som lever får se, vad en någon vis som sa
Svar från light 2021-02-15 18:33
Ja, golfströmmens ev. förändrade karaktär kan ju vara en orsak. Jag hade väl annars en annan sak i tanken, men det får jag kanske återkomma till.