To the glory of God

ON1 Photo Raw 2018 ...

... är mitt nuvarande redigeringsprogram. Det kom igår med en större uppdatering (2018.5). Det är välkommet att farten har ökats betydligt. Jag börjar bli riktigt nöjd med detta program. Med intresse har jag testat uppdateringen lite, bl.a. med denna bild som jag tog här från Nyköpings å för något år sedan.

Inlagt 2018-06-22 15:36 | Läst 1619 ggr. | Permalink
Ok, farten har 'ökats', men gör det bilderna 'bättre' än förut? Då menar jag i teknisk kvalitet.. Själv märkte jag ingen skillnad när jag gick från Lightroom 5 till till 6,14.. inte mer än att det gick långsammare i uppstarten.. Tydligen beroende på att programmet alltid tar kontakt med Adobe vid uppstart, det gjorde inte Lightroom 5.. som jag har läst i alla fall.. Väldigt vacker bild här!
Hälsn!
Svar från light 2018-06-23 06:58
Tack, Jan! I denna uppgradering har utvecklarna prioriterat att öka hastigheten på programmet. Förut kunde man få vänta upp till en minut för att exportera en bild, och man kunde inte göra annat än att vänta. Nu kan man klicka på "export" och omedelbart börja göra annat i programmet. Också i andra avseenden är det en väsentlig prestandaförbättring.
En fin bild och jag är inte så säker på att det beror på redigeringsprogrammet.

Hälsningar
/ Peter
Svar från light 2018-06-23 07:01
Tack! Det har inte ett uns att göra med uppgraderingen av programmet. Jag ville bara "känna av" programmet med att redigera en bild som hade legat ett tag.
Mycket fin bild!/ Björn T
Svar från light 2018-06-23 07:01
Vad trevligt, tack!
Fin bild !

Hälsar
Eva
Svar från light 2018-06-23 07:01
Tack Eva, för det!