To the glory of God

Skepp kommer på besök ...

.... lite då och då hit till stan. T.ex. i morse. Första bilden är en panorama av två bilder. Jag är mitt inne i en process då jag försöker skapa en preset av svartvitt, som jag kan använda som bas vid svartvitt redigering. Första bilden visar var jag befiner mig just nu i processen. Synpunkter mottages med tacksamhet.

Aktern:

Fören (med några som sovit på däck):

Avslutar med en vykortsbild, också taget i morse:

Inlagt 2018-07-27 08:49 | Läst 941 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Ser härligt ut det sommarboendet! I min platta ser jag inget konstigt med första bilden, den ser helt korrekt ut, bra bild kort sagt.
Svar från light 2018-07-27 20:27
Tac, Stefan! Jag tror det måste ha varit hemskt varmt i den kajutan.