"Min kamera har ju fotografiskt minne"

De är alltid med mig

Det var många människor i stadens kyrkogårdar och minneslunder under helgdagen Alla helgons dag. När mörkret föll såg man hur det lyste och sken på dessa platser. Jag besökte Gamla kyrkogården, intill Gustav Adolfs torg i Malmö för att fotografera. Av respekt för platsen och för besökarna, försökte jag vara diskret och inte störa.


#1


#2


#3


#4


#5

Min älskade fars aska är spridd i en annan minneslund i Malmö, samt är min bäste vän, Tassens aska begravd vid en speciell plats vid havet. Jag behöver inte besöka en specifik plats, då jag bär dem i mitt hjärta och har med dem varje dag. De finns alltid hos mig och de hör mina tankar.

Må väl, kära läsare!

Inlagt 2012-11-03 21:14 | Läst 923 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Tack Dorothy och Glenn, för era kommentarer. :)"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
2012-11-03 23:25   Dorothy
Det du skriver är så sant, kunde inte uttrycka mig bättre, var själv på kyrkogården och tände ljus för mina mamma och pappa och andra som inte finns mer, och på kvällen tände jag ljus för min hund och mina fåglar och mina kattor som inte finns mer, men tänker på dom varje dag och dom är med mig alltid. det känner jag inom mig, men vi kommer att mötas igen.
Sant så sant .. spelar ingen roll vad det står i kalendern .. de finns där hela tiden , men visst minns vi dom lite extra idag ... och visst är vi lite mer ledsna idag ...
Tack Dorothy och Glenn, för era kommentarer. :)
Låsta kvalitetsartiklar, Portfolio, obegränsat med bilder - nu får du 50% på PlusLäs mer